Everything about tekirdağ prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

Bilinenin aksine prefabrik evler m2 üzerinden fiyatlandırılmamaktadır. Proje bazında fiyatlar değişebilir. Örneğin prefabrik evin balkonunun genişletilmesi, evin salonunun genişletilmesiyle aynı oranda fiyatı arttırmamaktadır.

Modüler bağlantı özelliği hazır evin saha kurulumunu diğer konut modellerine göre yüzde 70’lere varan oranda hızlandırmaktadır.

Bununla beraber şık tasarımlar olması, müşterilerimizin tercihleri konusunda daha net kararlar vermesini de sağlamaktadır. Sadece hazır projeler değil, aynı zamanda siz değerli müşterilerimizin de projelerini yapma imkanımız bulunmaktadır. İster mevcut projeler üzerinde bir değişiklik isterseniz de sıfırdan çizim ve imalat olsun hiçbir sorun bulunmamaktadır.

Prefabrik evler, modern day yapı teknolojilerinin sunduğu birçok avantaj sayesinde son yıllarda oldukça popüler hale gelmiştir. Ekonomik olmaları ve hızlı inşa edilebilmeleri, bu evlerin tercih edilme sebeplerinin başında gelmektedir.

Tüm bunlar maliyeti arttıran unsurlar olmakla beraber yine duvar panellerinin boyutlarında da bu opsiyonlara rastlanabiliyor. ten santimetre olan iç duvar paneli aynı zamanda six santimetre olarak da tercih edilebiliyor.

Taşınabilirdir, dolayısıyla kullanıcı dilerse evinin başka arsaya taşınmasını sağlayabilir.

Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da beraberinde prefabrik ev fiyatları getirmesiyle birlikte çok fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Yapmanız gereken hemen bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelerek istediğiniz ev ile ilgili süreci başlatmaktır.

prefabrik ev fiyatları Ayrıca, depreme dayanıklı olmaları da prefabrik evlerin tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Üretim Proje Dosyası ve Zemin Beton Prepareı: Prefabrik evin inşasının başlangıcında, detaylı bir üretim proje dosyası hazırlanması ve evin temeli için gereken zemin beton prepareının teslim edilmesi, inşa sürecinin temelini oluşturur.

Bizim hazır prefabrik evler, genellikle daha güvenlidir kırklareli prefabrik ve su baskınlarına ile ninety km/s rüzgar hızına çanakkale prefabrik ev fiyatları kadar dayanıklı kasırgalara karşı dirençli olarak inşa edilmiştir. Önceden tasarlanmış planlardan birini seçebilir veya kendi yeni prefabrik hazır evinizi özelleştirebilirsiniz.

Dubleks prefabrik ev fiyatları genellikle tek katlı prefabrik evlere kıyasla daha yüksektir, ancak hala geleneksel yapılara göre daha uygun fiyatlıdırlar.

Tek katlı prefabrik ev modelleri 27 m2 ile 138 m2 arasında farklı tarzda alternatiflere sahiptir. Düz alanlarıyla yaşlı ve engelli bireylere konforlu bir kullanım olanağı verir.

Prefabrik evlerin ömrünü bakımları belirlemektedir. Belirli edirne prefabrik ev aralıklarda binaların iç ve dış boyalarının yapılması gerekmektedir. Bu aralıklar betonarme evler için de gerekli olarak belirgin aralıklardır. Aynı zamanda kullanıma bağlı olarak binanın herhangi bir yerinde oluşacak bozulma durumunda bozulan malzeme çOkay düşük bir maliyete değiştirilebilmekte ve yerine yenisi takılabilmektedir.

Prefabrik evlerin montajı ve demontajı oldukça kolaydır. İstendiğinde başka bir yere taşınabilir ve tekrar kurulabilirler, bu da onları oldukça pratik hale getirir. Ayrıca, prefabrik evler depreme dayanıklı yapıları ile güvenli bir yaşam alanı sunar.

Report this wiki page